Розбите «Серце міста»: мер Сєнкевич пообіцяв нагороду за інформацію про вандалів

Розбите «Серце міста»: мер Сєнкевич пообіцяв нагороду за інформацію про вандалів

Мер Миколаєва Олександр Сєнкевич пообіцяв грошову винагороду за інформацію про вандалів, які повалили гранітну кулю у сквері «Серце міста».

Про це він повідомив на своїй сторінці.

«Схоже, війна нічому не вчить деяких людей. Довгий час у Миколаєві лишалось мало жителів (переважно пенсіонери), більшість евакуювались, хтось - в інші міста, хтось - за кордон. Тепер почали повертатися. І що ми бачимо? Я не знаю, хто саме робить такі речі. Якщо ті, хто був у Миколаєві весь цей час, - у мене питання: вам мало в місті руїн? Якщо ті, хто повернувся, - ви себе так і в Європі поводили? Шановні, чистота і краса міста - це і ваша відповідальність! Це ж наше “Серце міста”. Там щодня гуляють батьки з дітьми, молодь грає в баскетбол, займається воркаутом. Ганьба тим, хто дозволяє собі таке витворяти! Друзі, якщо бачите покидьків, які щось руйнують у місті, - терміново телефонуйте в поліцію! 10 тис. грн анонімно тому, хто надасть інформацію про того, хто це зробив», - йде мова у повідомленні.

Нагадаємо, що вночі, з 20 на 21 квітня, один із скверів міста став жертвою вандалів. Мова йде про Манганаріївський сквер, який більш відомий миколаївцям, як «Серце міста».

Невідомі скинули велику гранітну кулю, яка є частиною огорожі, побили гранітні сходи та частину огорожі.