На Миколаївщині щедрувальники зібрали 100 тисяч гривень для ЗСУ на тепловізор і рації

На Миколаївщині щедрувальники зібрали 100 тисяч гривень для ЗСУ на тепловізор і рації

13 та 14 січня працівники сфери культури Бузької сільської ради провели більш ніж активно. На вулиці населених пунктів вийшли щедрувальники. І вийшли не просто так, а з благодійною місією – зібрати якомога більше коштів на допомогу Збройним Силам України, повідомили в громаді.

Колектив «Калібрі» (керівник Наталя Пацьорко) зібрав 5300 грн, колектив «Алегро» (Ганна Родченко) – 5900 грн, колектив «Вишиванка» (Світлана Фанта) – 12200 грн, колектив «Пролісок» (Ганна Нестеренко) – 10000 грн, колектив «Барвінок» (Наталія Коваленко) – 2850 грн.

Волонтер Сергій Пилипенко розповів, що загалом у період різдвяно-новорічних свят творчі колективи Бузької ТГ зібрали 88 тисяч гривень:

«Всього за різдвяно-новорічні свята нашими творчими колективами зібрано 88 тисяч гривень, ще 12 тисяч гривень передали прихожани Свято-Преображенської церкви. Тож загалом маємо 100 тисяч! Щиро вдячний кожному, хто долучився до зборів, до організації цих заходів, до їхнього проведення – низький уклін всім небайдужим за ваші добрі серця».

Всі зібрані кошти підуть на придбання тепловізора, рацій та на інші потреби наших захисників - все те, що сьогодні є дуже необхідним для воїнів.