Комунальним підприємствам Первомайська передали техніку від німецького міста-партнера Аугсбург

Комунальним підприємствам Первомайська передали техніку від німецького міста-партнера Аугсбург

10 березня на головній площі міста у Первомайську відбулось урочиста передача нової техніки комунальним підприємствам громади від німецького міста-партнера Аугсбург. Про це повідомляє Виконавчий комітет Первомайської міської ради.

Участь в урочистому заході взяв голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, радник очільника Миколаївської ОВА Дмитро Колосовський, в.о. голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, голова Первомайської РВА Сергій Саковський, очільник Первомайської громади Олег Демченко, народний депутат України Максим Дирдін, депутати Миколаївської обласної ради Віталій Порхун і Ігор Савченко та Первомайської міської ради.

Нагадаємо, що у 2023 році між містами Первомайськ та Аугсбургом (Німеччина) була підписана угода про партнерство. За цією угодою під час візиту делегації з Первомайска у лютому 2024 року обер-бургомістр Аугсбурга Єва Вебер передала міському голові Олегу Демченку документи і ключі від нових вантажних автомобілів та технічного оснащення. За активного сприяння Миколаївської ОВА техніку вдалося в найкоротший термін доставити до Первомайська.

Під час передачі ключів від вантажівок на центральній площі міста Олег Демченко розповів голові ОВА Кіму про поїздку до Аугсбурга, про німецькі системи водопроводу, особливості в управління водопровідними мережами, про налагодження партнерства і поділився враженнями від організованих робочих візитів комунальними підприємствами провідного німецького міста.

Віталій Кім та Олег Демченко переказали слова подяки обер-бургомістру Аугсбурга Єві Вебер, представникам адміністрації німецького міста та всьому німецькому народу за підтримку, порозуміння і надану допомогу задля технічного забезпечення критично важливих для функціонування громади підприємств.