У Миколаєві привітали працівників сфери ЖКГ з професійним святом

У Миколаєві привітали працівників сфери ЖКГ з професійним святом

Щороку у третю неділю березня відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

З цієї нагоди у пʼятницю, 15 березня, працівників сфери ЖКГ привітав начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, його заступник Валентин Гайдаржи та очільник Миколаївської обласної ради Антон Табунщик.

«Щиро дякую вам за роботу. Розумію наскільки складно щоденно забезпечувати життєдіяльність Миколаєва та області. Пишаюся тим як навіть в умовах війни ви невпинно продовжуєте працювати», – сказав Віталій Кім. 

Далі за вагомий особистий внесок у забезпечення сталого функціонування обʼєктів галузі, оперативної ліквідації наслідків ворожих обстрілів, професіоналізм у період дії воєнного стану та з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення працівників нагородили Почесними грамотами Миколаївської ОВА, Миколаївської облради, подяками начальника ОВА та відзнаками Миколаївської облради «Хрест Святого Миколая».