Медична сфера та водозабезпечення: у Миколаєві відбулася зустріч з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста

Медична сфера та водозабезпечення: у Миколаєві відбулася зустріч з представниками Міжнародного Комітету Червоного Хреста

У середу, 27 березня, заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Юрій Гранатуров провів зустріч з субделегацією Міжнародного Комітету Червоного Хреста на чолі з її головою Томасом Форстером. 

На початку зустрічі Томас Форстер висловив вдячність за постійний діалог та плідну співпрацю.

«Наша взаємодія є гарним прикладом того, як можна об'єднати зусилля для досягнення спільної мети – допомогти людям, які цього потребують. Тому ми й надалі робитимемо все можливе для покращення життя людей у вашому регіоні», – сказав він. 

Так, сторони обговорили низку важливих питань, зокрема, підтримку населення у постраждалих населених пунктах, Очаківської лікарні та допомогу Миколаївському обласному бюро судово-медичної експертизи. Окремо було розглянуто новий проєкт МКЧХ з розробки плану ремонту водопровідної мережі Миколаєва. 

Визначивши подальші напрямки співпраці, Юрій Гранатуров підкреслив допомогу міжнародних партнерів у розв'язанні проблемних питань, з якими стикається Миколаївська область внаслідок війни.

«Ще раз хочу подякувати за роботу та постійну підтримку. Ваша допомога є надзвичайно важливою для області в цей складний час», – резюмував заступник начальника ОВА.

Зазначимо, що у зустрічі також взяли участь очільник Миколаївського обласного центру онкології, радник начальника Миколаївської ОВА Максим Безносенко, директор підприємства «Миколаївводоканал» Борис Дуденко, представники управлінь житлово-комунального господарства та охорони здоровʼя Миколаївської ОВА.

Зі сторони МКЧХ долучилися спеціаліст з міської інфраструктури Джером Гуліямот, працівник відділу захисту населення Андрій Пержан та керівник виїзної групи Сонгі Моріяма.