Мер Сєнкевич розповів про роботу над відновленням водопостачання в Миколаєві

Мер Сєнкевич розповів про роботу над відновленням водопостачання в Миколаєві

Миколаївська міська влада продовжує роботу в напрямку відновлення централізованого постачання питної води.

Про чергові кроки розповів міський голова Олександр Сєнкевич.

«Разом з віцепрем'єром з відновлення Олександром Кубраковим, головою Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури Мустафою Найємом, представниками Європейського банку реконструкції та розвитку, головою Миколаївської ОВА Віталієм Кімом зустрілись, аби обговорити можливе співфінансування та участь ЄБРР у проєкті з відновлення питного водопостачання у Миколаєві», - написав мер в соцмережах.

Також він провів окрему зустріч з представниками компанії COWI, урядом Данії та Європейським інвестиційним банком, яку присвятили технічним деталям фінансування проєкту зі створення нової системи централізованого постачання питної води у Миколаєві.

«Подібні зустрічі не є одиничними, адже питання дійсно важливе та потребує часу. Я вдячний партнерам за підтримку нашого міста і впевнений, що спільними зусиллями ми зможемо відновити питне водопостачання у Миколаєві», - зазначив Сєнкевич.

Нагадаємо, що з моменту зруйнування росіянами водогону наше місто вже два роки живе без питної води в мережах. В кранах містяни мають технічну воду, а питну можуть або купувати, або безкоштовно набирати в спеціально обладнаних місцях по всьому Миколаєву.