Рятувальники пограли з дітьми у гру «Дивись під ноги» на фестивалі настільних ігор «Миколаївська фішка»

Рятувальники пограли з дітьми у гру «Дивись під ноги» на фестивалі настільних ігор «Миколаївська фішка»

8 червня в Миколаївській центральній бібліотеці імені М.Л. Кропивницького відбувся II фестиваль настільних ігор “Миколаївська фішка”. Організаторами і партнерами виступили громадські організатори, владні структури, творчі об’єднання, студенти, волонтери, громадські активісти. Учасників привітав миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, який зазначив, що даний захід вже став доброю традицією для містян.

Про це повідомляє ГУ ДСНС області.

Задля позитивних емоцій та атмосфери миколаївців організовано зони відпочинку, серед яких на семи локаціях охочі зіграли в інтелектуальні, туристичні, корпоративні й спортивні настільні ігри.

Рятувальники завітали на інтерактив із грою “Дивись під ноги”, у ході якої юні гравці не лише цікаво провели час, а й мали змогу подискутувати, підвищити рівень знань щодо безпеки у ситуаціях підвищеного ризику контакту з вибухонебезпечними предметами. Користуючись нагодою, фахівці ДСНС продемонстрували дітям фотокартки “залізяччя” і розповіли яку небезпеку приховує в собі кожен з них. Для закріплення знань з мінної безпеки кожен учасник отримав зошит та профілактичний буклет від ЮНІСЕФ Україна. А батькам, які прийшли з дітьми, вручили профілактичний посібник для дорослих.