Біля сервісного центру МВС Миколаєва з’явиться мобільне укриття

Біля сервісного центру МВС Миколаєва з’явиться мобільне укриття

Миколаїв – південна фортеця України. Як і мешканці інших прифронтових міст майже щодоби зіштовхується з постійними та тривалими тривогами та обстрілами. Попри це життя триває. Навіть у таких умовах працівники сервісних центрів МВС не припиняють надання адміністративних послуг громадянам.

Начальник Головного сервісного центру МВС Микола Рудик побував у Миколаєві з робочим візитом, аби проінспектувати роботу сервісних центрів МВС. 

Також Микола Рудик зустрівся із заступником начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Миколою Маріновим. Головною метою зустрічі були безпекові питання.

«Враховуючи конструкцію будівлі, у приміщенні сервісного центру МВС Миколаєва можливості зробити підвальне укриття немає. Тому опрацьовуємо спільно з місцевою владою можливі варіанти – встановлення мобільних укриттів безпосередньо біля будівлі сервісного центру МВС. Наше завдання – створити безпечні умови для громадян, які користуються послугами та працівників, що виконують свою роботу в умовах постійних ризиків», – зазначив Микола Рудик.

За результатом зустрічі вдалось попередньо домовитись у сприянні розміщення мобільного укриття біля сервісного центру МВС Миколаєва.

«Сьогодні важливо не зупинятися, вкрай важливо продовжувати надавати послуги громадянам навіть у цих реаліях прифронтового міста.  Тому робимо все можливе, щоб забезпечити безпечні умови надання адміністративних послуг», — резюмує заступник начальника РСЦ ГСЦ МВС в Одеській, Миколаївській та Херсонській областях Геннадій Погорєлов.