У Миколаєві відбулися установчі збори Молодіжної ради при ОВА

У Миколаєві відбулися установчі збори Молодіжної ради при ОВА

У четвер, 20 червня, пройшли установчі збори Молодіжної ради при Миколаївській обласній військової адміністрації, на яких було прийнято нове положення та обрано голову ради.

До зустрічі долучилися перший заступник начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов й начальник управління молоді та спорту Миколаївської ОВА Михайло Ніколаєв.

Георгій Решетілов звертаючись до учасників, підкреслив важливу роль Молодіжної ради як майданчика для реалізації ініціатив та проєктів молоді, а також розвитку молодіжної політики в області.

«Ваша ініціативність, активність та креативність є рушійною силою розвитку нашого регіону. Зі своєї сторони ми будемо всіляко вас підтримувати», – сказав перший заступник.

Зазначимо, що до складу ради увійшли 17 учасників, серед них – голови органів студентського самоврядування найбільших університетів області, закладів передвищої освіти, молодіжних рад громад, представники патріотичних громадських організацій.

За результатами засідання головою Молодіжної ради обрано Євгенія Євсюкова (представника ГО «Центр молодіжної політики Миколаївщини»), його заступником стала Антоніна Остапова (голова студентської колегії ЧНУ імені Петра Могили).

Крім того, за розвиток системи утвердження української національної та громадянської ідентичності представникам громадського сектору та студентства вручили подяки начальника Миколаївської ОВА.