Ще чотири громади Миколаївщини отримали мобільні ЦНАПи у межах проєкту від UNDP

Ще чотири громади Миколаївщини отримали мобільні ЦНАПи у межах проєкту від UNDP

За фінансової підтримки Європейського Союзу (ЄС) мобільні ЦНАПи передано Вознесенській, Первомайській та Баштанській громадам. Шевченківська громада отримала мобільний офіс завдяки підтримці Посольства Данії.

У середу, 24 липня, ключі від автомобілів очільникам громад передали начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім, керівник Офісу Посольства Королівства Данія в Миколаєві Якоб Хансен та голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик.

«Щиро дякую нашим міжнародним партнерам за постійну підтримку. Завдяки такій допомозі підвищиться спроможність наших громад в наданні державних послуг їх мешканцям», – сказав Віталій Кім.

Також у передачі взяли участь заступник начальника Миколаївської ОВА Микола Марінов, позаштатний радник першого заступника начальника ОВА Дмитро Тарасенко та директор департаменту економічного розвитку та регіональної політики ОВА Олександр Корольов.

Зазначимо, що мобільні ЦНАПи були закуплені та обладнані Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні у межах проєкту «EU4Recovery — Розширення можливостей громад в Україні».

Вони полегшать та забезпечать надання якісніших послуг для жителів віддалених районів та маломобільних груп населення, дозволяючи їм отримувати основні державні послуги без необхідності тривалих поїздок до стаціонарних центрів.