Миколаївці заборгували ТЕЦ за опалення 137 млн грн.

Миколаївці заборгували ТЕЦ за опалення 137 млн грн.

Станом на сьогодні ситуація з оплатою за опалення є досить складною. Загальна сума боргу абонентів за надані послуги з теплопостачання перевищує 137 млн грн. Про це повідомили на «Миколаївській ТЕЦ».

Втім, більшість споживачів сумлінно виконують свої зобов'язання і регулярно сплачують за комунальні послуги, запобігаючи накопиченню боргів. Однак для тих громадян, які вже мають заборгованість, передбачена можливість укладення договору реструктуризації, що дозволяє сплачувати борг частинами. Такий договір можна укласти як офлайн, звернувшись до наших фахівців абонентського відділу, так і онлайн, якщо споживач перебуває за межами міста або країни.

Для укладення договору достатньо звернутися до абонентського відділу ПрАТ «МИКОЛАЇВСЬКА ТЕЦ» або дистанційно за телефоном +380671713820 (Viber) або написати на електронну пошту [email protected], [email protected].

Фахівці підприємства допоможуть скласти індивідуальний графік погашення заборгованості, враховуючи фінансові можливості кожного споживача.

Що стосується тих споживачів, які систематично не сплачують за послуги та не вживають заходів для укладення договору реструктуризації, підприємство співпрацює з виконавчою службою для стягнення боргів.

На даний момент юридичним відділом вже подано понад 1500 позовів до суду з метою примусового стягнення заборгованості.