Зруйнований у Вознесенську міст відновили за рік і два місяці

Зруйнований у Вознесенську міст відновили за рік і два місяці

Раніше повідомлялось, що у Вознесенську завершили реконструкцію автомобільної дороги Н-24 Благовіщенське — Миколаїв. По відбудованому мосту відкрили рух для всіх видів транспорту.

Відновили міст за рік і два місяці — міст було зруйновано під час бойових дій у березні 2022 року. Для забезпечення руху транспорту поряд із мостом встановили тимчасову переправу.

Про це повідомляє Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Миколаївській області

У рамках відбудови мосту влаштували палі, фундаменти, опори та прогонові будови. Заармували та забетонували конструкції мосту, встановили залізобетонні балки і плити. Також змонтували гідроізоляцію, водовідведення та очисні споруди. На підходах до мостової конструкції укріпили насип.

Окрім цього, влаштували 3 шари асфальтобетонного покриття, змонтували барʼєрне та перильне огородження, облаштували пішохідні доріжки, влаштували дорожні знаки та нанесли розмітку. Освітлення моста здійснюватиметься із застосуванням енергоощадних світильників.

Довжина новозведенного мосту — 100 метрів. Ширина автомобільної частини — 9,5 метри. Два тротуари суміщені з велодоріжками з кожного боку мосту, загальна довжина ділянки конструкції — 305 метрів.