News

«Миколаївелектротранс» впроваджує продаж проїзного за допомогою єдиного QR-коду

Today 09:18
Комунальне підприємство «Миколаївелектротранс» розпочинає тестування нової функції, що дозволить пасажирам купувати проїзні онлайн за допомогою єдиного QR-коду для користувачів усіх банків України.

У Миколаєві привітали медсестер та медбратів з прийдешнім професійним святом

Yesterday 15:57
Щороку 12 травня в Україні відзначають День медичної сестри. З нагоди свята в Миколаєві привітали працівників цієї сфери. До привітань долучилися депутатка Миколаївської обласної ради Олена Герасимчук та директорка обласного управління охорони здоровʼя Ірина Ткаченко.

На Миколаївщині напередодні поминальної неділі рятувальники інспектують кладовища

Yesterday 11:48
9 травня рятувальники Миколаївщини спільно з співробітниками Галицинівського загону місцевої пожежної охорони та представниками місцевих мас-медіа проінспектували кладовища й поговорили із громадянами про потенційні ризики для цивільного населення.

На Миколаївщині звинувачуваний за п'яну їзду намагався підкупити поліцейського

Yesterday 10:02
Зловмисник пропонував неправомірну вигоду одному з заступників керівника відділення поліції, аби він не направляв до суду адміністративні матеріали, складені на фігуранта за керування транспортним засобом у стані сп’яніння. Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У Миколаєві облаштували ще два укриття у житлових будинках

Yesterday 08:42
У Миколаєві облаштовують укриття у житлових будинках. Роботи виконують коштом міського бюджету. На поточний рік заплановано 28 захисних споруд. 2 з них вжи зробили. Вони розташовані у Центральному та Заводському районах.

Pages