News

У Миколаєві підписали Меморандум про встановлення електрозарядних станцій

Today 18:00
У Миколаєві підписали Меморандум про співпрацю між міською радою та “Миколаївською електропостачальною компанією”. Документ передбачає встановлення зарядних станцій для електрокарів. Це допоможе збільшити кількість електротранспорту, що покращить екологічну ситуацію в місті.

Співпраця піротехніків ДСНС: як сусідні регіони допомагають розміновувати Миколаївщину

Today 12:02
Через щільне замінування Миколаївщини, місцеві підрозділи піротехніків звертаються по допомогу до колег із сусідніх областей. Нині у регіоні працюють сапери із Запоріжжя. Спільною працею піротехніки знаходять та знищують вибухонебезпечні предмети на території Миколаївщини.

Мобілізація та робота ВЛК на Миколаївщині: голова ОВА Кім провів нараду

Today 10:48
У п'ятницю, 24 травня, під головуванням начальника Миколаївської обласної військової адміністрації Віталія Кіма відбулась онлайн-нарада за участю начальників районних військових адміністрацій та голів міських, селищних, сільських рад.

Миколаївські юні спортсмени отримали футбольне екіпірування від Данії

Yesterday 17:41
У п'ятницю, 24 травня, відбулася передача гуманітарної допомоги у вигляді футбольного спеціалізованого екіпірування для спортивного закладу Миколаївської області. Допомогу надали Посольство Королівства Данія в Україні, Данський футбольний союз та данська компанія MAERSK.

Простір для креативу та розвитку: у Миколаєві урочисто відкрили молодіжний центр

Yesterday 13:46
У четвер, 23 травня, у Миколаєві урочисто відкрили молодіжний центр. Цей простір покликаний об'єднувати молодь міста у прагненні розвиватися, креативити, творити та створювати нові кращі умови для життя у Миколаєві. Про це повідомили в міськраді.

Pages