News

Сєнкевич заявив, що через недостатню кількість систем ППО ворожі розвіддрони залітають на територію Миколаєва

Today 10:00
Ворожі розвідувальні дрони часто досягають межі Миколаєва та залітають на територію нашого міста. Про це в ефірі телемарафону розповів міський голова Олександр Сєнкевич.

В Миколаєві затримали двох поліцейських за підозрою у вимаганні 100 доларів

Yesterday 17:07
За процесуального керівництва Миколаївської обласної прокуратури та за сприяння керівництва Головного управління Нацполіції в Миколаївській області викрито та повідомлено про підозру двом поліцейським одного з відділень поліції Миколаївського районного управління ГУ НП в Миколаївській області у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

У Миколаєві судитимуть російського агента, що зливав ворогу інформацію про ЗСУ та об'єкти інфраструктури

Yesterday 15:00
Миколаївською обласною прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 47-річного мешканця міста Миколаєва за фактом несанкціонованого поширення інформації про направлення, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану,  з метою надання такої інформації державі, що здійснює збройну агресію проти України (ч. 3 ст. 114-2 КК України).  

«Ворогам – кришка»: миколаївці збирають пластик, гроші з переробки якого підуть на fpv-дрони

Yesterday 13:49
Миколаївці долучились до всеукраїнської акції «Ворогам – кришка». В її рамках збирають кришечки від пластикових пляшок, які потім здають на переробку, а отримані кошти спрямовують на потреби наших захисників.

В миколаївському готелі, атакованому «шахедом», було 32 людини: вони встигли спуститися в укриття

Yesterday 12:00
Зранку 28 квітня російські війська завдали ударів по Миколаєву. Ударили п'ять разів безпілотниками типу "Shahed-131/136". Пошкоджень зазнали будівлі двох готелів, а також автомобілі. Поранених та загиблих немає, про це повідомив начальник Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня Дмитро Плетенчук.

Десять нових аварійок КП «Миколаївводоканал» відсьогодні вийшли на чергування

Yesterday 10:50
Сьогодні, 29 квітня, вивели на чергування десять новеньких аварійок КП «Миколаївводоканал». Ключі водіям вручали генеральний директор підприємства Борис Дуденко та заступник міського голови Сергій Коренєв.

В селі на Миколаївщині волонтери відкрили точку розливу води

Yesterday 08:41
У селі Калинівка Миколаївського району запрацювала безкоштовна точка розливу питної води. Її відкрили волонтери міжнародного волонтерського центру 4UA разом з партнерами NOVA Ukraine та Миколаївською обласною радою.

Pages