News

Відновлення системи водопостачання міста: «Миколаївводоканал» візьме кредит у ЄБРР

Yesterday 17:00
Сьогодні, 24 квітня, під час засідання виконкому розглядалось питання Про затвердження висновку стосовно доцільності залучення кредиту для МКП «Миколаївводоканал» від Європейського банку реконструкції та розвитку під місцеву гарантію Миколаївської міської ради для реалізації проєкту екстреної підтримки водопостачання в місті.

Миколаївські енергетики отримали шість автовишок для ремонтних робіт

Yesterday 15:40
За координації Міненерго АТ «Миколаївобленерго» отримало 6 нових автовишок загальною вартістю понад 770 тисяч євро. Спецтехніку закуплено за кошти Фонду підтримки енергетики України, створеного за ініціативи міністра енергетики України Германа Галущенка та єврокомісара з питань енергетики Кадрі Сімсон. Про це повідомили на підприємстві.

Масштабний проєкт з реконструкції водопровідних мереж: у Миколаєві підписали меморандум з НЕФКО

Yesterday 14:00
У Миколаєві масштабно оновлять водопровідну інфраструктуру. Такий проєкт реалізовуватимуть за підтримки наших партнерів. Для цього між Миколаєвом та Північною екологічною фінансовою корпорацією (НЕФКО) було підписано грантову угоду. Подія відбулась 23 квітня.

Новим командиром миколаївських морпіхів став полковник Микита Вітек

Yesterday 11:01
В 36 окремій бригаді морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського новий командир. Ним став полковник Микита Вітек. Звернення від нього як нового командира було опубліковане на офіційних сторінках бригади.

Данія виділяє ще 380 млн євро на відновлення інфраструктури та будівництво вітряних електростанцій

Yesterday 08:44
Президент України Володимир Зеленський зустрівся з міністром підприємництва Данії Мортеном Бедскоу, який перебуває в нашій країні з візитом. Про це повідомляє Офіс Президента.

У Миколаєві співпрацюватимуть із фондом, що бореться зі змінами клімату

23 Apr, 18:02
Миколаїв приєднався до молодіжного фонду боротьби зі змінами клімату Bloomberg Philanthropies. Детальніше про те, що може отримати місто від цієї співпраці, в ефірі телеканалу «МАРТ» розповів головний архітектор Миколаєва Євген Поляков.

Pages