До Миколаєва передали допомогу від IOM Ukraine для деокупованих сіл Херсонщини

До Миколаєва передали допомогу від IOM Ukraine для деокупованих сіл Херсонщини

Днями до Гуманітарного Штабу «Центру підтримки бізнесу» почали прибувати гуманітарні вантажі від Міжнародної організації з міграції (МОМ).

Про це повідомляється на сторінці центру.

Цю допомогу буде доправлено до районів Херсонщини, де було відновлено контроль Уряду України, зокрема підтримку отримають родини, чиї будинки постраждали від обстрілів.

«Це вже не перша така допомога від наших партнерів. У 2022 році МОМ підтримала жителів міста Миколаєва та постраждалих громад Миколаївської області, а також переселенців, які прибували на Миколаївщину з Херсонщини, Маріуполя, Запоріжжя, Донецької та Луганської областей. Чекаємо отримання чергового вантажу від МОМ. Продовжуємо підтримувати гуманітарний фронт разом!», - йде мова у повідомленні.

З перших місяців війни МОМ через місцеві органи влади та гуманітарні центри забезпечує мешканців Миколаєва та найбільш постраждалих громад області предметами гігієни, непродовольчими наборами для облаштування побуту, постільною білизною, ковдрами, кухонним приладдям, наборами для укриття та швидкого ремонту житла.