Оазис щастя: миколаївський зоопарк чекає на гостей. ФОТО

Оазис щастя: миколаївський зоопарк чекає на гостей. ФОТО

Сім днів на тиждень відкритий для відвідувань найбільший зоопарк в Україні, який працює саме у Миколаєві. Нині тут найбільша в країні колекція диких тварин, що налічує близько 434 види і 3267 особин, дендропарк з більше ніж 200 видів унікальних рослин з різних куточків планети.

Про це повідомляє кореспондент СВІДОК.info.

З настаннями теплої пори року зоопарк поринув у нові кольори від цвітіння дерев, а його мешканці потроху почали з’являтися у літніх вольєрах.

Зараз у Миколаєві відносний спокій, але про страшні часи щоденних обстрілів міста нагадують залишки ракет окупантів на території парку. Деякі з них навмисно лишили у землі, як нагадування – війна дісталася й сюди. Але, на щастя, без жертв.

Нагадаємо, що у зоопарку часто проходять тематичні дні, на яких гостям розказують цікаві факти про тварин, що тут мешкають. До того ж, для малюків влаштовують розважальні вистави, а по території зоопарку курсує справжній потяг.

Підтримати наш зоопарк може кожен. Для цього слід придбати білет онлайн за посиланням. Також можливо відвідати локацію та придбати квиток через касу.