Миколаївська область отримала сучасне деревообробне обладнання

Миколаївська область отримала сучасне деревообробне обладнання

У вівторок, 2 травня, за підтримки міжнародної компанії Wood-Mizer Industries (Польща), Миколаївщині передано гуманітарну допомогу у вигляді деревообробного обладнання, а саме: мобільного стрічковопилкового верстату Wood-Mizer LT20MG25SDH3-2,6SW.

В процедурі отримання даної допомоги взяли участь начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім та перший заступник начальника Миколаївської облвійськадміністрації Георгій Решетілов.

Як зазначив Віталій Кім, для проведення робіт з відновлення зруйнованої та пошкодженої інфраструктури внаслідок російської збройної агресії, Миколаївська область потребує спеціалізованої техніки, обладнання та устаткування, тому така допомога є надважливою для нашого регіону.

«Хочу висловити щиру вдячність компанії Wood-Mizer Industries та її Президенту Роберту Багінскі за надану допомогу, яка, своєю чергою, буде сприяти якнайшвидшій відбудові нашого міста та області. Ми цінуємо кожного, хто небайдужий до майбутнього Миколаївщини», - додав начальник ОВА.

Зазначимо, що отримане деревообробне обладнання Миколаївська ОВА перенаправить до державного підприємства «Агенції місцевих доріг Миколаївської області».