News

У Миколаєві вшанували пам’ять жертв політичних репресій

Today 14:00
19 травня, в третю неділю травня в Україні вшановують десятки тисяч людей, розстріляних комуністичним режимом, сотні тисяч кинутих у в’язниці й табори, на заслання чи примусове психіатричне лікування. Кількість цих мучеників в Україні досі неможливо підрахувати.

Миколаївська шаблістка Харлан виборола «срібло» на Кубку світу в Болгарії

Today 12:34
Українська шаблістка Ольга Харлан 18 травня виборола срібло на останньому перед Олімпійськими іграми Кубку світу, що проходить в Пловдиві (Болгарія). Про це повідомляє Національна федерація фехтування України.

На Миколаївщині обговорили прискорення розмінування регіону

Today 09:18
У п'ятницю, 17 травня, за участю заступника Міністра економіки України Ігоря Безкаравайного відбулося засідання координаційного штабу з питань очищення території Миколаївської області від вибухонебезпечних предметів, який очолює перший заступник начальника облвійськадміністрації Георгій Решетілов.

Олександр Усик став абсолютним чемпіоном світу з боксу у надважкій вазі

Today 02:52
Бій Олександр Усик — Тайсон Ф'юрі був головним у вечорі боксу в Ер-Ріяді. Це перший в історії поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі в епоху чотирьох поясів. Усик захищав чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF і намагався відібрати титул WBC, який належав Ф'юрі, пише Суспільне спорт.

У Миколаєві відзначили День науки

Yesterday 16:10
Урочисті заходи відбулись, зокрема, у Чорноморському національному університеті ім. Петра Могили. З нагоди свята там презентували досягнення закладу, а також підготували STEM-фестиваль цікавої науки.

У Миколаєві відбувся баскетбольний турнір в пам'ять про військового та спортсмена Сергія Гуссіді

Yesterday 09:10
У п'ятницю, 17 травня, у спорткомплексі “Надія” відбувся Міський турнір з баскетболу серед юнаків “Разом переможемо!”, присвячений пам'яті українського військового та спортсмена Сергія Гуссіді.

Над розмінуванням миколаївських земель працюють машини GCS-200

17 May, 19:10
Віднедавна для розмінування миколаївських земель від боєприпасів, якими нашпигований регіон через збройну агресію російської федерації, прибули відділення механізованого розмінування із Запоріжжя із 2 машинами GCS-200.

Pages