Риторика «Украинского выбора» і хто цей «выбор» за вас робить

Нещодавно активістами Цивільного Корпусу «Азов» та патріотичною громадою було зірвано «Південий форум» «Українського Вибору» організацією лідером якої є кум Путіна - Медвечук.

На зрив форуму майже одразу відреагував і сам Медвечук, сказавши що було зірвано стратегічний і дуже важливий для півдня України форум, зірвано "партією війни" , що "форум мав об'єднати південь України" , але хіба Україна роз'єднана? 

Нещодавно Медвечук відреагував на звернення губернатора Миколаївщини Олексія Савченко, сказавши що він не справедливо звинуватив "Укр.Вибір" в сепаратизмі "на чем он основывается, выдвигая представителям гражданского общества такие заведомо ложные обвинения в сепаратизме.".

Нагадаю що до "південного форуму" ми вже бігали всім містом за Нєвенчаним (представник укр.вибору в Миколаєві), коли він намагався провести свої перші установчі збори в Миколаєві і їздив від одного приміщення в інше, потім провівши їх в якомусь генделику. За ці оба рази на цих зборах не було ЖОДНОГО представника громади та прихильника "укр.вибору", ажіотаж ці заходи викликали лише у патріотичного населення та і тільки для того щоб його зірвати. Миколаївщині нав'язують цей політичний проект Медвечука як чужорідний організм, він тут зайвий, він тут не треба і зацікавленість людей цьому підтвердження!

Тепер щодо самих звинувачень "Укр.вибору" в сепаратизмі, на якій же підставі...

-12й рік на думку "Укр.Вибору" південний федеральний округ в який входять Миколаїв, Одеса,Херсон - округ "Новороссія" (скріни з оф.сайту Укр.вибора надаю). Попутно проходили з'їзди, один з них в Волгограді де молодому активу У.в. розповідали про євроазійський напрямок розвитку України, з'їзд євразійської молоді.

-13 рік збором миколаївського антимайдану займається актив "Укр.вибору" на чолі з Гончаруком, який збирає всіх захищати ОДА. після фіаско яника Активістами У.в. організоване проросійське наметое містечко. Активісти "у.в." встановлюють прапори РФ, намагаються проводити референдуми ітп. Окрім організації проросійських мітингів у нас , місцеві активісти Укр.вибору навідуються і на мітинги в Одесу (скріни додаю)

-Анексія Криму миколаївський паблік "У.Вибору." активно висвітлює події і підтримує анексію (скріни , причетність автора постів до Укр.вибору) надаю.

- Ну і після цього всього участь активу "Укр.вибору" в бандформуваннях лднр...

Ще причепом прикріплю скрін (може хто забув) реакції теперішнього голови "Укр.вибору" в області на похорони бійця 79 оаембр...

То як ви гадаєте чи є в миколаївців підстави вважати Укр.вибор антиукраїнською організацією?

Вся риторика "медвечуківців" до подій на майдані та війни, так само як і зараз, будувалась на торгових взаємовідносинах з РФ та формуванням "Митного союзу".
В принципі нічого дивного, РФ завжди розглядало Україну як сферу своїх інтересів, як ресурс, як полігон, тому щоб зберегти  свій вплив на Україну була запроваджена ідея "митного союзу". Зараз риторика не міняється такими форумами "медвечуківці" планують далі готувати плацдарм для втілення своїх ідей та нав'язування їх нашому населенню ы якщо хтось вважає що  кум путіна це лише збіг обставин то зніміть рожеві окуляри.

Я знав особисто деяких активістів "укр.вибору" в яких спочатку домінували помірні націоналістичні погляди та після з'їздів "євроазійської молоді" (ініційованих "Укр.вибором")  в Волгоград та Ростов їх погляди змінились, під час 14 року під гаслами що ми буз Росії нікуди (фото нижче) вони закликали провести референдум як в Криму та потім штурмували обл.раду, після цього з цими ж ідеями вони поїхали на Схід, де тепер і удобрюють нашу родючу землю.

Не слід чекати щось іншого від "Укр.вибору" зараз, іх маски скинуті ще під час революції тому перефарбуватись не вийде! 

Проект федералізації України 2012 року
Участь Укр.вибору в проросійському мітингу
проросійський мітинг
Участь укр.вибору в проросійських мітингах

 

Підтримка анексії Криму
Участь в проросійських акціях в Миколаєві та Одесі

 

Проросійська діяльність, участь в незаконних збройних формуваннях лднр
Неповага до загибелі Народного герою України