Ми досі славимо тих, хто чинив опір формуванню української державності?

Перший комісар по справам торгівлі та промисловості;підпільний комітет під час Австро-Німецької окупації 1918 року; придушувач повстань проти більшовиків в Кронштадті та Тамбові, місце оборони більшовиків від білогвардійців; проголошення рад.влади;будинок в якому жив один з організаторів голодомору; штаб червоної армії 1917; штаб формування інтернаціональної бригади більшовиків 1917р. - такі таблички зараз на будівлях в Миколаєві. Ви впевнені що зараз в Миколаєві вжиті заходи до 100-річчя національної революції?? (УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ №17/2016 Про заходи з відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 – 1921 років?)

Чи ми досі славимо тих, хто чинив опір формуванню української державності в 1917-1921 роках? 

Хто в крові потопив українців за національну ідею?! Всі вони воювали проти бажання українців стати самостійними, дивитись крізь цю призму- бути противником української державності!

Я не хочу чути маячню про "музеї радянського іскуства" пропитані ідеями встановлення світового пролетаріату та пролетарської диктатури, не хочу чути від і.о. мера, як чули і від колишнього мера, про брак коштів на їх демонтаж...

Представниками Громадське формування "Бузький Гард" спільно з поліцією було перевірено виконання "закону о декомунізації" та по кожному порушенню складено заяву.

Кожен з цих об'єктів, рішенням Миколаївської обласної державної адміністрації 21.05.2016 N 197-р були включені до демонтажу, ніякої цінності вони не мають. Тож даємо невеличкий час і якщо ніяких дій вжито не буде, допоможемо зекономити міські кошти нашим шановним депутатам.