«Оппозиційний» популізм на противагу здоровому глузду

Сьогодні дуже жваво обговорюють тему появи тризубу над Миколаївською адміністрацією і наче якоїсь супер події міська влада з цього не робила, і зробила все цивілізовано та і попередньо з цього приводу звертались багато громадських організацій (я не кажу все місто, так як майже всім на це байдуже).

Я б зрозумів якби цей пост написав школяр, пенсіонер, да будь хто з тих хто, але не ДЕПУТАТ ОБЛ.РАДИ... Хоча він від оппоблоку, тому рівень той самий.

Видав сьогодні пост депутат Олабін, ну той що був СБушником в Донецьку, а зараз депутат, але не лднр, а Миколаївської обл.ради.

Так от Вадим Олабин ви коли заходите в салон свого авто, коли з однопартійцями проводите черговий дерибан, блокуєте сесії (тим самим і роботу області) ви думаєте про нашу комуналку, тарифи, заводи? Коли ваша фракція, для вашого ж покровителя, голосує черговий кар'єр ви ж певно це для місцевих мешканців робите так? Ваші однопартійці які грабували і грабують місто і область всі ці роки находячись біля кормушки, думають про підприємства та людей?

Процес встановлення тризубу має якісь негативні наслідки для Миколаєва? хтось загинув чи захворів від цього? Чи то вас просто настільки бісить герб України?

Ваш заклик "ау дебилы..." озвучте на з'їзді вашої партії та почніть працювати, а не займатись популізмом!

п.с. Не зайвим для вас буде пройти курс з історії, бажано після 9 класу хоча б... Та зрозуміти з яким символом прийшла смерть на наші землі в 17-19 роках, під яким знаменом прийшов голод 33го, політичні репресії та з якими символами зараз нашій армії, протистоять війська РФ та ваші земляки (певен і колишні товариші по службі). 
Так від цього не поліпшилось наше, а не ваше економічне становище, але встановиться історична справедливість.