Колишні бійці Азову, УДА, 79 ОАМБР та інших підрозділів ЗСУ завітали до Доманівки

Дуже цікава і одразу неприйнятна, для нас, ситуація трапилась днями в Доманівці.

Нещодавно в одного з наших побратимів, з "Союзу учасників АТО" в Доманівському районі, трапилась неприємна ситуація. Місцеві царьки вирішили підіслати до нього місцевий кримінал та залякати його дружину з дитиною розправою над їх чоловіком. Взагалі в Доманівці, в одному з найбагатших районів області, люди на межі бідності, учасники бойових дій не мають ніякої соціальної підтримки, вони не зручні владі, якій вони "заважають" працювати... звичайно ж на себе. От і вирішили затулити рот активістам, метод обрали старий - залякування!  Та хіба ж знали вони що зовсім нещодавно деякі організації, що діють в області, підписали меморандум про співпрацю і до таких організацій якраз входять наші доманівські побратими.

Отже вчора делегати "Національного Корпусу", колишні бійці АЗОВу, УДА, та богато ветеранів інших підрозділів ЗСУ відвідали Доманівку.

Якщо місцева "еліта" вважає прийнятним погрожувати жінці з дитиною, то нормальне чоловіче середовище так не вважає і вчити як треба себе поводити справжнім чоловікам прийшли в місцеву РДА,  які власне і звернулись до криміналітету.  Незважаючи на спроби зв'язатися з "кришею", яка б мала утихомирити натовп, та "палити хати і вбивати активістів" ніхто так і не приїхав і на дзвінки не відповів.

Користуючись випадком передали місцевим депутатам і вимоги від громади, так як місцеві народні обранці дещо забули хто саме обирав їх, і що саме вони мають працювати для людей, а не навпаки.

Терпець у людей урвався і якщо хтось буде намагатись залякувати наших побратимів, які ведуть активне соціальне життя, відстоюють права бійців "АТО" в тилу та заважають вам грабувати їх далі, то ви обов'язково пожнете те що сіяли!