У Миколаєві волонтери спільно з театром ляльок організували святкову виставу для дітей з інвалідністю

У Миколаєві волонтери спільно з театром ляльок організували святкову виставу для дітей з інвалідністю

У Центральній міській бібліотеці для дітей імені Шури Кобера і Віті Хоменка провели лялькову виставу для дітей з інвалідністю. Актори Миколаївського академічного обласного театру ляльок розважали малечу спектаклем «Пан Коцький». Як це було та які подарунки від благодійників отримали маленькі глядачі, бачили наші кореспонденти.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу «МАРТ».

Подарувати дітям з інвалідністю промінчики світла в темний для країни час: волонтери-благодійники спільно з Миколаївським академічним обласним театром ляльок організували справжнє свято для діточок та батьків. У філії Центральної міської дитячої бібліотеки актори лялькового театру показали виставу  «Пан Коцький».

Організувати свято волонтерам неабияк допомогла адміністрація Корабельного району. Серед глядачів маленькі мешканці територіальної громади Корабельного району Миколаєва, а також Галицинівської громади. Усі відвідувачі заходу отримали подарунки: діти – солодощі, а батьки – продуктові набори.

Організатори кажуть: діти сміються, плескають в долоні та радо спілкуються з акторами, а це означає що своєї мети волонтери досягли.