News

Біля сервісного центру МВС Миколаєва з’явиться мобільне укриття

Today 14:37
Миколаїв – південна фортеця України. Як і мешканці інших прифронтових міст майже щодоби зіштовхується з постійними та тривалими тривогами та обстрілами. Попри це життя триває. Навіть у таких умовах працівники сервісних центрів МВС не припиняють надання адміністративних послуг громадянам.

У Миколаєві завершився тиждень сталої енергії

Yesterday 12:42
В Миколаєві підбили підсумки європейського тижня сталої енергії, до якого місто долучилося за ініціативи департаменту та центру енергоефективності. Заключним заходом став фестиваль «Ребілд Ніко», котрий провели 14 червня у Миколаївському фаховому будівельному коледжі.

У Миколаєві злочинне угруповання продавало білет волонтера, щоб переправити чоловіків за кордон

Yesterday 10:48
Зловмисники допомогли 47 військовозобов’язаним чоловікам виїхати за межі країни у якості волонтера, заробивши на цьому понад 3 000 000 гривень. Нині поліцейські завершили досудове розслідування та направили до прокуратури обвинувальний акт відносно чотирьох членів організованої злочинної групи, які обвинувачуються у незаконному переправленні чоловіків призовного віку через державний кордон України та одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави (ч.ч. 1-3 ст. 255, ч. 4 ст. 28 ч. 3 ст. 332, ч. 2 ст. 369-2).

Дощі з грозами: погода в Миколаєві на вихідні

Yesterday 09:00
У Миколаєві та області у вихідні дні та в понеділок збережеться нестійка погода циклонічного характеру. Очікуються короткочасні дощі з грозами, можливий град та шквали.

В Миколаєві майбутні водії електротранспорту вчаться кермувати новими тролейбусами «Дніпро»

14 Jun, 18:00
Майбутні водії тролейбусів продовжують практичне навчання. Цього разу відпрацьовують навички водіння на нових тролейбусах «Дніпро». Про це повідомили на «Миколаївелектротранс».

Pages