News

У Миколаєві відзначили кандидатів на отримання Ордену Святого Пантелеймона

Yesterday 19:10
Напередодні Дня Святого Пантелеймона, котрий щорічно відзначається 27 липня, у Миколаєві вручили дипломи переможців регіонального відбору, грамоти та подяки. Привітали учасників голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик, заступник начальника Миколаївської ОВА Юрій Гранатуров та голова Регіональної ради у Миколаївській області, медичний директор з хірургічної допомоги Миколаївської обласної клінічної лікарні Дмитро Бачинський.

Пʼять років за ґратами проведе російський інформатор, який «зливав» позиції ЗСУ на Миколаївщині

Yesterday 17:00
Завдяки доказовій базі Служби безпеки реальний термін ув’язнення отримав ще один ворожий поплічник, який передавав окупантам місця дислокації Сил оборони на Миколаївщині.

Погашення марки та виставка проєктів: юні дизайнери презентували свої доробки

Yesterday 15:00
У Миколаєві студенти місцевої філії Київського національного університету культури і мистецтв презентували власні творчі доробки. У рамках відкриття виставки відбулося погашення тематичної марки від завідувача кафедри дизайну.

Представники Миколаївщини долучилися до воркшопу з ментального здоров’я у Вінниці

Yesterday 09:20
У суботу, 22 червня, у Вінниці відбувся воркшоп на тему: «Всеукраїнська програма ментального здоров’я. Психосоціальна підтримка у громаді» для представників Миколаївської, Херсонської, Одеської та Черкаської областей. Серед присутніх були заступники керівників ОВА, представники структурних підрозділів адміністрацій, регіональні координатори Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?».

На Миколаївщині чоловік кинув гранату у бік відпочиваючих на пляжі

24 Jun, 17:43
Повідомлення про те, що у одному з сіл Софіївської громади місцевий житель кинув вибухівку неподалік місцевого пляжу надійшло до відділення поліції № 1 Баштанського районного відділу вдень 20 червня.

Меморіальний комплекс пам’яті загиблим героям в Миколаєві: погоджено завдання на проєктування

24 Jun, 14:01
Департаментом архітектури та містобудування Миколаївської міської ради було погоджено завдання на проєктування для спорудження меморіального комплексу, присвяченого пам’яті загиблим героям-воїнам, що боронили Україну в російсько-українській війні.

Pages