Так надійніше. нові методи укріплення опор

Якщо пам'ятаєте, колись я згадував про неочікувані рішення укріплення електроопор "Миколаївелектротрансом" ось туточки("ноу хау миколаївської архітектури) І що ви думаєте? прогрес не стоїть на місці. Все іде вперед. І от зовсім нещодавно я натрапив на використання нових сучасних, модернізованих, інноваційних технологій. Ось так виглядає ця неймовірна система укріплення. Схоже, це тестовий варіант. Тобто бетонного монстрика вже недостатньо для того, щоб стовп встояв, для більшої надійності його ще й підперли іншим бетонним стовпом. Відтепер наші електроопори та електростовпи стоятимуть вічність.

 Це просто "дабл пауер протект" - подвійна ступінь захисту класу "А". Викусили, забугорні інженери?

Я вже чекаю, коли таку систему укріплення примінять до всіх миколаївських електроопор. Уявляєте, як воно гарно виглядатиме, якщо так зроблять по всьому проспекту. Шикарно просто. І практично. Бо якщо не вистачить бетонних опор, то підпирати можна, ну, наприклад, швабрами!

Але то таке. А тепер давайте подивимось на реально аварійні стовпи, які з дня на день мають відійти в кращі світи. Ось наприклад стовп на розі Бутоми (Курортна) та Крилова. Якщо ви уважно подивитись під різними кутами, то помітите, що йому зовсім погано. І тепер подивіться, як він нахилився. А ще зауважте, що його чомусь не укріпили навіть всюдисущими бетонними стяжками. Ну звичайно, там же тріщина до самого верху. На нього і бетону не напасешся.

А от його сусід. Перебуває не в менш кепському стані. І теж тріщина товщиною з гирло Південного Бугу.

ВАНГУЮ: як тільки почнуться перші сніги. як тільки почнеться наліпання снігу, як тільки почнуться сурові північно-схінді миколаївські вітри, я не знаю, чи встоять ці два брати-близнюки. Ну, другий може і встоїть, але перший...

Тож моя добра порада "Миколаївелектротрансу" їх все таки замінити. Або, як найпопулярніший електротрансівський варіант - заліпити їх бетонними монстрами. А і точно, ледь не забув.

Найголовніше, після всіх маніпуляцій, підперти швабрами - так надійніше!
Можна ще найняти Чака Норіса, який би постійно і день, і ніч тримав цей слупець ногою.

Словом, ось вам для затравочки поле для фотошопного свавілля, адже сам я не мастак фотошопити. Кращі роботи опублікую в новині із вказівкою авторства.

Поїхали, картинки можна прикріплювати в коментарях до запису.